Vakantiehuis in Andalusië Spanje 

Algemene voorwaarden van vakantiehuis "Casa Arboleda Sayalonga" te Andalusië..

 

De verhuurder behoudt zich alle prijswijzingen en/of foutieve vermeldingen voor.

1. Huurprijzen zijn per week. Aankomst na 16.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Bij reservering van de woning, ontvangt u een bevestiging. Binnen enkele dagen gevolgd met een nota en verzoek tot betaling van de aanbetaling. Dit is 25% van het totale bedrag. Betaling uitsluitend per giro of bank.
2.
Het totaalbedrag bestaat uit: de huurprijs, (inclusief bedlinnen, badlakens, draadloos internet, water, elektriciteit en airco). V
oor de eindschoonmaak met servicewas rekenen wij vanaf 3 personen EUR 100,-

Bij een boeking van 2 personen geldt een korting van EUR 15,- op de servicewas.

De aanbetaling dient binnen 4 dagen na ontvangst van de nota te zijn voldaan, anders vervalt de reservering. Na ontvangst van de betaling wordt de reservering definitief bevestigd en komt een huurovereenkomst tot stand.

3. Bij annulering na bevestiging wordt de aanbetaling van 25% niet meer geretourneerd.

4. Huurder dient het restant van het totale huursom inclusief de borg ad EUR 200,- 45 dagen voorafgaand aan de huurperiode te voldoen. De borg wordt geretourneerd na bevestiging van de beheerder dat de woning in goede staat is achtergelaten.

5. Bij annulering 60 dagen voor de aankomstdatum wordt 100% van de huursom terugbetaald. Bij annulering 30 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van de huursom terugbetaald. In beide gevallen zal de aanbetaling van 25%  niet worden gerestitueerd (zie voorwaarde 3).

6. Huurder draagt zelf zorg voor een annuleringsverzekering (bv ANWB).

7.  Er is airco in alle ruimtes. De verhuurder vertrouwt erop dat de huurder milieu bewust omgaat met gebruik van airco, gas, licht en water.

8. De verhuurder is niet aansprakelijk als tijdelijk de elektriciteit uitvalt of als er geen water is. Dit is tijdelijk en komt soms voor in Spanje.

9. Indien door nalatigheid van betaling, beschadigingen aan de vakantiewoning, overlast of andere aangebrachte schade voortijdig de verhuur moet worden geannuleerd dan berekenen wij het totale bedrag aan huurder door inclusief de gemaakte kosten. De verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, brand of andere huurschade veroorzaakt door de huurder. Vuurwerk is niet toegestaan.

10. Verhuurder aanvaardt dat de woning op afspraak betreden kan worden door een tuinman of andere service noodzakelijk voor onderhoud.
11. De woning is geschikt voor 4 personen. Bij een verblijf van meer personen (max 5) berekenen wij een toeslag in het voor- en naseizoen van EUR 35,- per week. Het aantal personen mag niet worden overschreden.
12. Aan personen onder de 21 jaar wordt de woning niet verhuurd.
13. Roken binnen is verboden. Huisdieren zijn niet toegestaan.
14. De woning is zeer goed onderhouden en van alle comfort voorzien. De verhuurder verwacht dan ook dat u de woning koestert en netjes achterlaat. Ook verwacht de verhuurder dat u de omgeving respecteert (geen geluidsoverlast).
15. Bij aankomst begeleidt de beheerder u door de woning. U kunt dan uw opmerkingen melden. Indien u geen opmerkingen heeft aanvaardt u de woning.

Wij zijn een Casa Vivienda Rural en voldoen hiermee aan alle verhuurregels in Andalusië.