Vakantiehuis in Andalusië Spanje 

Costa del Sol, zo'n 18 km vanaf Casa Arboleda Sayalonga met prachtige fiets- en wandelpaden tot Nerja of Malaga. Een plek om vooral te relaxen, tot rust te komen en te genieten van vriendelijkheid in een authentieke omgeving.

De stranden zijn een stuk rustiger dan het bekendere Marbella aan de westzijde van Malaga.
Nerja, Torre del Mar, Rincon de la Victoria, Torrox en Maro, het zand is wel grijzer (makkelijk afklopbaar), maar de zee helderblauw en de sfeer is er ontspannen. De grotere badplaatsen bieden leuke betaalbare wateractiviteiten zoals op Burriana beach, Jet Ski, bananenboot, Parasailing. 

Nerja kent in totaal 13 officiële stranden. Burriana is het meest bekend. Het strand behoort tot een van de beste stranden van Spanje. Het centrum is autovrij en biedt gezellige terrasjes

Houdt u van lounge, een heerlijke cocktail en lekker eten dan is het lange strand met fietspaden bij Torre del Mar een aanrader.

Wilt u naast luieren bij het zwembad actief zijn dan is een auto een must in dit prachtige maar zeer grote gebied. Vanaf onze woningen zijn er zoveel mogelijkheden om uitstapjes te maken.