Vakantiehuis in Andalusië Spanje 
Sierra Nevada 2017
December t/m februari zijn heerlijke maanden om te overwinteren. Overdag kunnen de temperaturen nog aangenaam zijn. U heeft daardoor voldoende energie om uitstapjes te maken, te fietsen, te wandelen en te winkelen. Nu is het de mooie tijd om steden te bezoeken zoals Granada, Cordoba en Malaga. Hoewel het in Granada in de winter kouder kan zijn, omdat deze stad in de bergen is gelegen biedt deze tijd u de mogelijkheid om in alle rust het fantastische Alhamra te bezoeken (90 min vanaf onze woning). Voor de liefhebber kan er geskied of gesnowboard worden. Vergeet de Hammam al Andalus Granada niet.
 
Alle steden zullen prachtig versierd zijn rond kerst. Malaga, een uur vanaf onze woning, is omgetoverd tot een sprookje met lichtjes en winkeltjes. Een avondje Malaga in december is dus een aanrader. Wat dacht u van lekker eten, tapas, paella en andere Spaanse gerechten. Is het toch wat kouder, dan heerlijk de haard aan of de airco die warmte geeft in de wintermaanden.
 
U kunt genieten in en om het huis "Casa Arboleda Sayalonga" met een prachtig uitzicht en mogelijk staan de bomen vanaf februari in volle bloei.